Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Project Engineer [1,0 FTE]

15 April 2023

Wil jij betrokken zijn van A tot Z bij een civieltechnisch project? In zowel tender- als ontwerp- en of realisatiefase? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan maken we graag kennis met jou. Als project engineer ben je mede verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van diverse civieltechnische projecten, maar ook voor de planning en projectbeheersing. Het is een veelzijdige rol, waarbij je een wezenlijke bijdrage levert en mee bouwt aan het onderscheidend vermogen van Ohpen Ingenieurs.

Wat houdt de functie in?

Je bent als project engineer actief betrokken bij de totstandkoming van het ontwerp. Je bepaalt mede hoe het ontwerp eruit komt te zien en door jouw inzet wordt het project kwalitatief goed, technisch juist en binnen de tijd en kosten gerealiseerd. Je levert een belangrijke bijdrage aan het beheersen van de projectrisico’s en alle beheeraspecten in het project. Essentieel in deze functie is: gevoel voor techniek en analytisch inzicht. Ervaring met Relatics is een zeer grote plus. Je takenpakket bestaat onder andere uit:

 • meewerken en aandragen van creatieve en technische oplossingen tijdens tendertrajecten;
 • samen met het tenderteam zorgdragen voor de totstandkoming van de aanbestedingsdocumenten;
 • voorbereiden van civieltechnische projecten, waaronder het uitvoeren van een risicoanalyse, maken van een planning en het uiteindelijke projectmanagementplan en keuringsplannen;
 • registratie en eisenbewaking;
 • opstellen van diverse plannen (voor uitvoering), zoals V&G plan, werkplan, verificatieplan, termijnstaten en opleveringsdossier.

Jouw profiel:

Wij zoeken een leergierige en enthousiaste projectengineer die bijdraagt aan de groei van de organisatie. Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde HBO opleiding richting civiele techniek;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • kennis van diverse (geïntegreerde) contractvormen;
 • de volgende competenties: communicatief vaardig, ondernemerschap, analytisch, verantwoordelijk, nauwkeurig, proactief en resultaat- en oplossingsgericht.

Wat bieden we jou?

 • Een fijne werksfeer binnen een jong en ambitieus team met circa 25 collega’s;
 • Een centraal gelegen kantoor als thuisbasis, wat het makkelijk maakt te werken voor de talloze projecten die Noord-Nederland te bieden heeft;
 • Flexibele werktijden en 43 verlofdagen!
 • Een ontwikkelingsprogramma, waardoor je je doorlopend kunt blijven ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke regelingen, zoals bedrijfsfitness, fietsplan e.d.

‘(Beleef)ruimte met perspectief’

Ohpen Ingenieurs & Innovators is een onafhankelijk opererend advies- en ingenieursbureau gevestigd in Leek. We willen mensen inspireren om vanuit een nieuw perspectief naar de (be)leefruimte te kijken. We willen de bouwwereld blijvend veranderen en betekenisvolle, circulaire infrastructuren ruim baan geven. Daarbij bekijken we uitdagingen door de ogen van onze opdrachtgevers, door de ogen van de gebruiker en altijd met het oog op duurzaamheid en milieu. Onze focus: energietransitie, klimaatadaptatie, circulair bouwen en betekenisvol samenwerken. Wij bieden uitdagende werkzaamheden voor gerenommeerde opdrachtgevers en veel afwisseling door diverse projecten. Wij geven medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen en haar ambities te realiseren. Teamwork en topprestaties, daar draait het om bij Ohpen!

Direct solliciteren of nog vragen?

Mocht je informatie missen, neem dan contact op met onze afdeling Mens & Organisatie via vacatures@ohpen-ingenieurs.nl of 0594 280123. Geen vragen meer? Stuur dan je CV en motivatie naar bovengenoemd mailadres. Tot snel!