Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Stagiair/afstuderen gebiedsontwikkeling

15 March 2024

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair en/of afstudeerder. Je gaat binnen de  divisie Projecten & Ontwikkeling praktijk ervaring op doen op het gebied van projectontwikkeling. Je gaat op één van onze gebiedsontwikkelingsprojecten als assistent projectontwikkelaar meehelpen en/of je afstudeeropdracht maken. Het is de bedoeling dat je voor een grondpositie een ontwikkelplan gaat schrijven met meerder opties voor verdere ontwikkeling en bestemmingsplan wijziging. De specifieke invulling bepalen we uiteraard in afstemming met jou. Onze projecten en kantoor liggen in Noord Nederland, hetgeen voor jou geen belemmering is. Kom jij ons versterken?

 

Wie zoeken wij?

  • Je volgt de universitaire opleiding Master City Developer (MCD)/leerstoel
    gebiedsontwikkeling.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Competenties die belangrijk zijn: samenwerken, zelfstandig, leergierig, ondernemerschap, analytisch en resultaatgericht werken.

 

‘(Beleef)ruimte met perspectief’

Ohpen Ingenieurs & Innovators is een onafhankelijk opererend advies- en ingenieursbureau gevestigd in Leek. We willen mensen inspireren om vanuit een nieuw perspectief naar de (be)leefruimte te kijken. We willen de bouwwereld blijvend veranderen en betekenisvolle, circulaire infrastructuren ruim baan geven. Daarbij bekijken we uitdagingen door de ogen van onze opdrachtgevers, door de ogen van de gebruiker en altijd met het oog op duurzaamheid en milieu. Onze focus: energietransitie, klimaatadaptatie, circulair bouwen en betekenisvol samenwerken. Wij bieden uitdagende werkzaamheden voor gerenommeerde opdrachtgevers en veel afwisseling door diverse projecten. Wij geven medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen en haar ambities te realiseren. Teamwork en topprestaties, daar draait het om bij Ohpen!

 

Direct solliciteren of nog vragen?

Mocht je informatie missen, neem dan contact op met onze afdeling Mens & Organisatie via vacatures@ohpen-ingenieurs.nl of 0594 280123. Geen vragen meer? Stuur dan je CV en motivatie naar bovengenoemd mailadres. Tot snel!