Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Haal het maximale uit jezelf

03 May 2017

Als student aan de opleiding Human Resource Management, is het van het belang om ervaring op te doen in het werkveld. Je wilt gedurende deze periode ontdekken waar je eigen kracht ligt en wat je motiveert. OHPEN bood mij diverse mogelijkheden om deze ervaring op te doen. Als stagiair voor OHPEN ben ik in aanraking gekomen met vrijwel alle werkterreinen binnen HRM. Je krijgt een divers takenpakket en een aantal lastige casussen. Daarnaast word je uitgedaagd om een constructieve bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie. Dit kan alleen met vallen en opstaan. Je krijgt daarom de vrijheid om risico’s te nemen en kansen te benutten. Het is een uitstekende mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Platform voor kennisdeling

OHPEN is een organisatie met een modern en jong karakter. De organisatie kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en korte informele communicatielijnen.  Je merkt aan alles dat OHPEN een platform is om kennis te delen en nieuwe ideeën te ontwikkelen. De inrichting van de nieuwe vestiging in Leek is op die gedachte afgestemd. Bij binnenkomst sta je oog in oog met een grote stamtafel waar medewerkers druk aan het overleggen zijn. De één praat over zijn ervaring met de nieuwste de dijktechnieken en de ander over het ontwerpen van een nieuw verkeersplein. Deze informele sfeer zorgt voor een gemakkelijke omgang en goede samenwerking.

Grenzen opzoeken

Gedurende mijn stage heb ik alle ruimte gekregen om de organisatie te ontdekken en verschillende processen van dichtbij mee te maken. Je komt daardoor in aanraking met een cultuur waar continu gezocht wordt naar de grenzen van innovatie en creativiteit. Je mag samenwerken met mensen die technisch inzicht combineren met een goed gevoel voor ontwerp en functionaliteit. Met als belangrijkste eis; het kunnen voldoen aan de klantvraag. Dit heeft mij gemotiveerd om het maximale uit mijzelf te halen.

Scott Berendsen – stagiair HRM