Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Wij zijn OHPEN

We geven antwoord

De wereld om ons heen verandert snel. De behoefte aan slimme duurzame oplossingen groeit, vraagstukken worden steeds integraler en complexer en de maatschappij wordt kritischer en veeleisender. Wij van OHPEN leveren vernieuwende advies- en ingenieursdiensten om op al deze uitdagingen een passend antwoord te geven en om snel in te kunnen spelen op uw behoeften. Wij vinden het daarbij belangrijk om met u kennis te delen en actief samen te werken. Samen werken aan creatieve en vernieuwende (totaal)concepten voor de openbare ruimte. Dat is onze uitdaging. Tot ziens bij OHPEN.

Onze Expertises

OHPEN barst van de praktische en specialistische kennis. Om u deze kennis op maat te kunnen aanbieden, bundelen wij de krachten met ons moederbedrijf Koninklijke Oosterhof Holman en externe partners. Onze doelstelling is om u altijd de beste expertise aan te bieden voor uw project. ‘Best for project’ noemen we dat.

Voor wie?

Wij bieden expertise op het gebied van mobiliteit en infrastructuur, beton- en waterbouw, milieutechniek, groenvoorzieningen en gebiedsontwikkeling. Ons werkterrein strekt zich uit van Noord- tot Midden-Nederland. Daarbij focussen we ons op de volgende klantgroepen: overheden, woningcorporaties, (bouw)aannemers, leiding- en energiemaatschappijen, industriële ondernemingen, architecten en waterschappen.

Onze referenties

Waarom OHPEN

Van de huidige advies- en ingenieursbureaus wordt verwacht dat ze meedenken in het totale proces. Van een eerste idee tot de oplevering en het beheer en onderhoud. Wij kunnen in dit proces veel waarde toevoegen door actief met u samen te werken en kennis te delen. Daarbij maken we gebruik van een overvloed aan specialistische kennis en praktijkervaring van Oosterhof Holman. Door deze combinatie kunnen wij u op maat adviseren en haalbare innovatieve oplossingen bieden. Oplossingen die niet alleen op de tekentafel zijn bedacht, maar ook uitvoerbaar en maakbaar zijn. Dit maakt ons uniek en een betrouwbare samenwerkingspartner.