Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Rapid Circular Contracting bijeenkomst 19 juni: meld u ook aan!

14 May 2019

Rapid Circular Contracting

Op woensdag 19 juni organiseren Ohpen en Onlanders de derde sessie aan de Purpose tafel met ditmaal de grondlegger van Rapid Circular Contracting: Erick Wuestman. Hij deelt de kennis en ervaringen die inmiddels zijn opgedaan met RCC, Rapid Circular Contracting.

Erick Wuestman Rapid Circular Contracting Ohpen Onlanders

Bij Rapid Circular Contracting wordt er geen voorbestemde eindoplossing aanbesteed. Alleen een samenwerkingscontract. De partners ontwikkelen en ontwerpen samen. Ze delen inzichten en dilemma’s met elkaar. Dat heeft positieve effecten: kortere doorlooptijden van het inkoopproces, men staat open voor kwaliteiten vanuit de markt, de prijs-kwaliteit verhouding is beter, de tevredenheid hoger en er is een optimale en circulair verantwoorde inzet van productiemiddelen, producten, materialen en grondstoffen.

Studentopdracht ‘minder contract, meer contact’

De studenten van de Hanzehogeschool zijn druk met hun onderzoek over ‘minder contract, meer contact’. Tijdens de Purpose tafel op 19 juni presenteren zij de uitkomsten van deze opdracht.

‘Samen betekenisvol aanbesteden’

Deze bijeenkomst is de derde bijeenkomst in een reeks van vier die we organiseren rondom de Purpose Tafel. Op Purpose Day hebben we samen met Onlanders onze eigen tafel geclaimd. De tafel staat symbool voor onze missie om met aanbesteden een bijdrage te leveren aan de betekeniseconomie. Onze claim luidt: ‘Samen betekenisvol aanbesteden, ik doe het!’

Aanmelden 19 juni 2019

Graag nodigen we je uit om op 19 juni 2019 van 12.00 tot 16.00 uur op ons kantoor aan de Lage Traan 4e te Leek aan te schuiven aan de Purpose tafel. Om samen aan de slag te gaan met betekenisvol aanbesteden! Het belooft een leerzame bijeenkomst te worden.

Ja, ik meld me aan!

Betekenisvol Aanbesteden logo

Lees hier over de vorige bijeenkomst van Betekenisvol Aanbesteden.