Contact
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek +31594283596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594283596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek +31594283596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594283596Of stuur een e-mail
Volg ons

Teammanager Ingenieursbureau [1,0 FTE]

20 May 2021

Werken aan een enorme verscheidenheid aan civieltechnische, duurzame en toekomstbestendige projecten is uitdagend, onvoorspelbaar én vooral ontzettend leuk! Samen met een divers team van theoretische en praktijkgeschoolde ambitieuze professionals, mag jij daar orde en overzicht in aanbrengen. Weet jij het beste uit mensen te halen en te zorgen voor een ijzersterk team, dan maken wij graag kennis met jou! Wij bieden jou een veelzijdige rol, waarbij je een wezenlijke bijdrage levert en mee bouwt aan het onderscheidend vermogen van Ohpen Ingenieurs.

Wat houdt de functie in?

Je bent een spil in het interne bedrijfsvoering proces en de schakel met de rest van de organisatie. Onder jouw bezielende en coachende leiding laat jij jouw team floreren. Jij creëert de randvoorwaarden waarbinnen medewerkers kunnen excelleren, zowel op strategisch, inhoudelijk als operationeel en procesmatig vlak. Alles ten doel: kwalitatief hoogstaande en innovatieve producten en diensten afleveren. Je werkt intensief samen met het hoofd van ons ingenieursbureau en legt aan hem verantwoording af, waarbij je medeverantwoordelijk bent voor GOTIK: Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit. Naast de dagelijkse leiding voer je ook met regelmaat zelf projecten uit, zodat je feeling blijft houden met wat wij als ingenieursbureau aan waarde kunnen blijven toevoegen aan onze klanten.

Je takenpakket bestaat globaal uit:

 • aansturen, motiveren en coachen van medewerkers;
 • borgen van de kwaliteit van het eindproduct;
 • optimaliseren, verbeteren en borgen van de interne processen;
 • leveren van inhoudelijke expertise in projectteams;
 • projectleiding en aansturing van projectteams;
 • bijdragen aan het verder professionaliseren en optimaliseren van het ingenieursbureau

 

Jouw profiel:

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren teamspeler, die de uitdaging wil aangaan om samen met ons de wereld een stukje mooier, duurzamer en toekomstbestendiger te maken. Ohpen wil hierin een cruciale rol spelen. Je beschikt over:

 • een afgeronde HBO opleiding (bijv. technische bedrijfskunde of civiele techniek);
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en leidinggevende rol;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • kennis van civiele techniek;
 • de volgende competenties: communicatief vaardig, ondernemerschap, verantwoordelijk, nauwkeurig, proactief en resultaat- en oplossingsgericht.

 

Wat bieden we jou?

 • Een fijne werksfeer binnen een jong en ambitieus team met 25 collega’s;
 • Een centraal gelegen kantoor als thuisbasis, wat het makkelijk maakt te werken voor de talloze projecten die Noord-Nederland te bieden heeft;
 • Flexibele werktijden en 43 verlofdagen!
 • Een ontwikkelingsprogramma, waardoor je je doorlopend kunt blijven ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke regelingen, zoals bedrijfsfitness, fietsplan e.d.

 

‘(Beleef)ruimte met perspectief’

Ohpen Ingenieurs & Innovators is een onafhankelijk opererend advies- en ingenieursbureau gevestigd in Leek. We willen mensen inspireren om vanuit een nieuw perspectief naar de (be)leefruimte te kijken. We willen de bouwwereld blijvend veranderen en betekenisvolle, circulaire infrastructuren ruim baan geven. Daarbij bekijken we uitdagingen door de ogen van onze opdrachtgevers, door de ogen van de gebruiker en altijd met het oog op duurzaamheid en milieu. Onze focus: energietransitie, klimaatadaptatie, circulair bouwen en betekenisvol samenwerken. Wij bieden uitdagende werkzaamheden voor gerenommeerde opdrachtgevers en veel afwisseling door diverse projecten. Wij geven medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen en haar ambities te realiseren. Teamwork en topprestaties, daar draait het om bij Ohpen!

Direct solliciteren of nog vragen?

Mocht je informatie missen, neem dan contact op met onze afdeling Mens & Organisatie via vacatures@ohpen-ingenieurs.nl of 0594 280123. Geen vragen meer? Stuur dan je CV en motivatie naar bovengenoemd mailadres. Tot snel!

Meer weten
over dit
bericht?
Neem contact op met
René Garlich