Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Beton- en waterbouw

Waterwerken: een essentieel onderdeel van de Nederlandse infrastructuur. Via Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw kan OHPEN vertrouwen op vergaande specialisatie op het gebied van bruggen, remmingen, dijkversterking, sluizen en beschoeiingen. Dit staat garant voor solide en doordachte oplossingen waarbij OHPEN het ontwerp(proces) en advisering voor haar rekening neemt en samen met Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw de fabricage, onderhoud of restauratie uitvoert.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact ons

Bruggenbouwers

We koppelen functionaliteit aan vorm, met als resultaat markante constructies, die tot in lengte van jaren berekend zijn op hun taak. We ontwerpen en realiseren vrijwel elk type brug, van eenvoudig tot uiterst complex. Gebouwd van hout, staal, beton, steen of een combinatie daarvan.

Sluisdeuren

Als een van de weinige bedrijven hebben we ons gespecialiseerd in sluisdeuren. We ontwerpen en vervaardigen nieuwe deuren. We voeren vakkundig onderhoud uit. En met ingrijpende restauraties laten we oude deuren herleven, zowel in houten als stalen constructies.

Restauraties

Nederland is rijk aan historische waterwerken. Het behoud hiervan vereist een verantwoorde manier van restaureren. Denk aan verantwoorde, hedendaagse funderingstechnieken, gecombineerd met een authentiek eindresultaat. Ook een voorspoedige projectvoortgang zonder verkeershinder of andere overlast hoort hierbij. Ambachtelijk vakmanschap met oog voor efficiënte oplossingen.

Meer weten
over onze
diensten?
Neem contact op met
René Garlich