Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Energieadvies

OHPEN kan uw bedrijf voorzien van een gedegen energieadvies. We hebben kennis van zaken en komen met innovatieve, verrassende en duurzame oplossingen. We voorzien in het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Zo kunt u zich blijven richten op wat het meest belangrijk is voor u: ondernemen!

 

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact ons

Zon op bedrijfsdaken

Bedrijfsdaken hebben een groot potentieel voor duurzame opwekking van energie: er is bijna altijd een rendabele business case mogelijk. Mogelijk ook voor u. Bent u ondernemer en geïnteresseerd in de mogelijkheden voor zon op uw bedrijfsdak? Dan is Ohpen Ingenieurs de partij die u volledig ontzorgt!

Onze belofte

Als onafhankelijk adviseur bieden wij een traject wat precies bij uw wensen en situatie past. Klantcontact en ontzorging staan centraal. Zodat u kunt blijven focussen op uw bedrijfsvoering en tegelijk verduurzaamt met zon op uw dak.

  • We adviseren en dragen zorg voor de hele businesscase
  • We controleren uw elektra-installatie, dakconstructie en de ligging
  • We werken een compleet financieringsplan uit voor bijvoorbeeld koop, huur of lease
  • We bekijken subsidiemogelijkheden zoals de SDE+

Besluit u vervolgens tot aanschaf van zonnepanelen over te gaan dan zorgen wij voor de complete verdere afhandeling naar uw wensen, tot het moment dat de panelen zijn geïnstalleerd.

Pilot Zon op ‘t Dak

Op bedrijventerrein Zuidoost in Groningen loopt momenteel een pilot waarbij alle ondernemers gratis advies van Ohpen krijgen in opdracht van gemeente Groningen. Lees hier meer over de pilot Zon op ‘t Dak.

Ook zon op uw dak?

Bent u ook ondernemer en geïnteresseerd in de mogelijkheden voor zon op uw dak? Of bent u ondernemer op bedrijventerrein Zuidoost maar heeft u nog geen afspraak? Onze adviseur komt in beide gevallen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Informatieplicht energiebesparing bedrijven

Wist u dat bedrijven met een energieverbruik van meer dan 25.000 m3 gas of 50.000 kWh elektra sinds 2019 elke 4 jaar aan de overheid moeten melden welke maatregelen zij hebben genomen om energie te besparen?

Zorg dat u tijdig melding maakt van uw genomen energiebesparende maatregelen. De eerste melding moet al vóór 1 juli 2019 bij de overheid binnen zijn om boetes te voorkomen. Een tijdrovende en gedetailleerde klus.

Ohpen Ingenieurs kan u dit volledig uit handen nemen. Een adviseur komt bij u op locatie. Samen stellen we alle genomen energiebesparende maatregelen met uw vast, aan de hand van de erkende maatregelen lijsten. Vervolgens vullen we samen met u de melding in de tool van de overheid in. De kosten voor het gehele traject bedragen eenmalig €500,- exclusief BTW. Maak direct een afspraak met ons!

 

infromatieplicht energiebesparing bedrijven Ohpen Ingenieurs

Ook energieadvies? Neem contact op met
René Garlich