Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Groenvoorziening

OHPEN kan u gedegen advies geven over het groen in de openbare- en niet openbare ruimte van uw gemeente, bedrijf of instelling. Daarbij werken we samen met gediplomeerde specialisten van Oosterhof Holman Groen. Bij al onze adviezen staat een integrale benadering voorop; als onderdeel van grote projecten als Aanpak Ring Zuid, maar ook als totaalconcept van advies tot beheer en onderhoud voor bijvoorbeeld woningcorporatie Accolade.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact ons

Wat we kunnen doen

OHPEN is gespecialiseerd in het maken van beplantingsplannen, het uitvoeren van VTA controles, en het maken van onderhoudsplannen (assetmanagement). Daarbij kunnen wij onze (groen)ontwerpen in 3D visualiseren en integreren in uw stedenbouwkundig ontwerp. Daarnaast adviseren wij diverse opdrachtgevers over hun groenonderhoud, mogelijkheden voor optimalisaties en innovaties en kunnen we middels diverse servicemodules integraal beheer aanbieden.

Innovatie

Ook op groengebied staan we voor vooruitgang. Zo zijn we bezig met het ontwikkelen van innovatieve onkruidbestrijdingsmethodes op basis van nieuwe technologieën en ontwikkelen we nieuwe producten als kunstgras en sedumbeplanting, eventueel gecombineerd met zonnepanelen van Elize Energie.

Meer weten
over onze
diensten?
Neem contact op met
René Garlich