Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Infrastructuur en Mobiliteit

De mobiliteit in Nederland – en de wereld – is al enige tijd sterk aan verandering onderhevig. Ontwikkelingen als verstedelijking, snelle technologische ontwikkelingen, de opkomst van grootschalig openbaar vervoer (mass transit), grensvervaging tussen publiek en privaat vervoer, meer fietsgebruik, meer diversiteit in voertuigen en de opkomst van alternatieve brandstoffen brengen nieuwe uitdagingen voor onze infrastructuur met zich mee.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact ons

Conceptontwikkeling

OHPEN is een kei in het ontwikkelingen van nieuwe concepten die een bijdrage leveren aan de mobiliteitsbehoeften van nu. Denk aan smart city concepten, innovatieve toepassing van materialen en autonoom rijden. Om deze ontwikkelingen tot stand te brengen werken we nauw samen met Oosterhof Holman Infra, specialistische partners en kennisinstellingen (zoals de TU Delft en Eindhoven).

Geïntegreerde contracten

Naast de meer traditionele contractvormen (zoals RAW bestekken) is OHPEN een expert op het gebied van geïntegreerde contracten zoals Alliantiecontracten, UAV-gc en samenwerking in Bouwteamverband. We vervullen daarbij vooral de rol van onder meer projectleider, procesmanager, omgevingsmanager, systems engineer, ontwerper of vergunningenspecialist. Voor specialistische (infra)kennis kunnen wij een beroep doen op de jarenlange expertise van Oosterhof Holman Infra. We trekken veelal samen op om u het beste voor het project te bieden.

Traditioneel sterk

We kunnen u adviseren over asfaltverwerking, slijtlagen, kleinschalig asfaltonderhoud, grondwerk, riolering en straatwerk. Daar zijn we van oudsher sterk in. Ook het ontwerpen en uitwerken van diverse infrastructurele plannen kunnen we voor u verzorgen (van schets tot uitvoeringsontwerp).

Meer weten
over onze
diensten?
Neem contact op met
René Garlich