Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Milieutechniek

Duurzaamheid, kwaliteit, innovatie en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden binnen de milieutechniek. Het is dan ook geen toeval dat we vanuit Ohpen samen met Oosterhof Holman Milieutechniek en onze opdrachtgevers werken aan projecten op het gebied van biovergisting, duurzame energie en bodemsanering.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact ons

Biovergisting

Vergisting is een biologisch proces waarbij organische stof wordt omgezet in onder andere methaangas. Dit zogenaamde biogas kan na reiniging in een gasmotor worden omgezet in warmte en groene energie. Een mooi voorbeeld is de innovatieve mestvergister op de Dairy Campus in Leeuwarden. Hier wordt op basis van een vernieuwende Amerikaanse technologie biogas omgezet naar warmte en elektriciteit, onder meer voor het buurtschap Techum.

Duurzame energie

Duurzame energie vertaalt zich bij OHPEN niet alleen naar biovergisting, maar ook naar zonne-energie. Om u daarover goed te kunnen adviseren maken wij gebruik van de kennis van onze collega’s van Elize Energie, een dochteronderneming van Oosterhof Holman. Elize energie kan u niet alleen adviseren maar legt ook, met eigen gecertificeerd personeel, duurzame installaties aan zoals zonnepanelen (eventueel in combinatie met sedumdaken), zonneboilers, waterpompen, elektrische laadpalen, carports met zonnepanelen en zonneweides.

Bodemsanering

OHPEN kan u adviseren over diverse methodieken om droge en natte bodemverontreiniging te saneren. Traditioneel en in-situ. Samen met Oosterhof Holman Milieutechniek kunnen wij deze saneringen ook uitvoeren. onder meer bij industrielocaties, waterbodems, vuilstorten en bedrijventerreinen. Vaak maken we hierbij gebruik van innovatieve technieken, zoals bij de sanering en verwerking van zwaar verontreinigde grond en baggerspecie. Sanering kan worden vertaald naar grond- en grondwatersanering, tanksanering en bodembescherming.

 

Meer weten
over onze
diensten?
Neem contact op met
René Garlich