Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Ontwerp en Engineering

De engineeringswereld is voortdurend in ontwikkeling. Wij beheersen de nieuwste technieken om aan de vraag van onze klanten te voldoen. In combinatie met onze focus op duurzaamheid zorgt dit voor een uitgebreid dienstenpakket binnen “ontwerp en engineering” van Ohpen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste software pakketten zoals BIM, 2D en 3D tekenprogramma’s. Hierdoor verzekeren wij ons dat we de beste service aan u kunnen bieden. Wij helpen u graag bij het maken van ontwerpen, zowel 2D als 3D, visualisaties en video’s, innovatieve gebiedsontwikkelingen en meer. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze diensten. Dit doen we door onder andere de nieuwste technieken te beheersen op het gebied van ontwerp en engineering.

 

Wij ondersteunen u bij iedere fase van het project: advies, planvorming, data inwinning, contractvorming maar ook bij het vervaardigen van de ontwerpen en ondersteuning tijdens de uitvoering. Dat zowel vanuit de invalshoek van de traditionele als nieuwe contractvormen, in 2D en 3D, inclusief nodige visualisaties. Door de koppeling met onze (uitvoerende) partners zorgen wij dat de praktijkkennis in onze producten wordt geïntegreerd.

Wij bieden diensten aan de overheidsinstanties, waterschappen, private partijen, voor kleine en grote opdrachten.