Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Betekenisvol samenwerken

Samenwerken is het bundelen van individuele krachten, van ieders kwaliteiten en achtergronden. Betekenisvol samenwerken is meer dan dat. In onze ogen ga je bij een betekenisvolle samenwerking een duurzame relatie aan met de klant gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Samen op zoek gaan naar de beste oplossing waarbij open wordt gecommuniceerd, tegenstellingen worden besproken en uiteindelijk heldere afspraken worden gemaakt zonder verrassingen. Daarbij is het gezamenlijk belang leidend met respect voor de individuele belangen. Dit is de manier waarop we (willen) samenwerken met onze klanten.

Beleefruimtes

Zoveel mogelijk impact en maatschappelijke meerwaarde creëren, dat is waar dit focus gebied zich op richt. Meerwaarde voor de openbare ruimte, de (beleef)ruimte van mensen. Ohpen wil ervoor zorgen dat deze leefruimte als prettig en comfortabel wordt ervaren. Hiervoor is betekenisvol samenwerken met u als klant en de mensen die in het gebied wonen noodzakelijk. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:  
  • Samenstellen en leiden van bouwteams;
  • Het organiseren van kenniscafés, inspiratiesessies en innovatie ateliers;
  • Het organiseren en leiden van project start-ups en project follow-ups;
  • Bouwteam- en organisatieadvies;
  • Burgerparticipatie;
  • Verzorgen van gastcolleges voor technisch onderwijs.

Ervaring

We zijn inmiddels vele ervaringen rijker op het gebied van betekenisvol samenwerken. Met name onze kennis op het gebied van bouwteams hebben we de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Zo hebben we diverse bouwteamcontracten opgesteld en een 10-tal bouwteamprojecten aan opdrachtnemerszijde begeleid. Een voorbeeldproject waarbij we dit hebben gedaan is bijvoorbeeld de Blauwe Loper tussen Blauwestad en Winschoten. Het resultaat van deze betekenisvolle samenwerking is de hele wereld over gegaan!   Vragen over bouwteams of andere vormen van samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd O(h)pen voor een goed gesprek!

Expertises