Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Wij zijn Ohpen

Hier worden we blij van

De wereld om ons heen ontwikkelt zich snel. Wij dragen bij aan verandering. We vinden het belangrijk dat mensen de leefruimtes als prettig en bewust ervaren. Beleefruimte, noemen we dat ook wel. Ruimtes die inspireren om te bewegen, om na te denken, om te genieten en te verbinden. Wat we bouwen is voor nu én de toekomst. Ons werk draagt bij aan blijvende vooruitgang.

Zo maken we onze belofte waar

We willen mensen inspireren om vanuit een nieuw perspectief naar de (be)leefruimte te kijken. Dat vergt lef: om de bouwwereld blijvend te willen veranderen en betekenisvolle, circulaire infrastructuren ruim baan te geven. Daarbij bekijken we uitdagingen door de ogen van onze opdrachtgevers, door de ogen van de gebruiker en altijd met het oog op duurzaamheid en milieu. We bouwen heel bewust aan een netwerk van kennis en kunde met andere partijen, want samen hebben we meer bereik en dus impact.

Onze kernwaarden

Zo werken we

We starten elke uitdaging op hetzelfde punt, samen met de opdrachtgever. We zoeken daarbij de grenzen op en indien mogelijk treden we buiten de gebaande paden. – daar vind je immers de échte innovatie en versnellers. De route en uitkomsten verschillen dus per uitdaging.
Zo ondersteunen we opdrachtgevers met (een mix van) diensten: bijvoorbeeld als procesregisseur, specialist, conceptueel denker of technisch planner, en met baanbrekende ontwerpen en oplossingen.

Ons proces

1

INITIATIEFFASE

Wat is de precieze uitdaging? Door analyse brengen we de scope van de vraag in kaart. Daarbij denken we mee in innovatieve concepten en duurzame en baanbrekende oplossingen.

2

KENNISFASE

We activeren de juiste experts en partners die kunnen bijdragen aan concepten en creatie.

3

STRATEGISCHE FASE

Samen met de opdrachtgever wordt de koers bepaald. De deskundigen verdiepen, elk vanuit hun professionele perspectief, hun adviezen en toepassing.

4

ONTWERP FASE

Het uiteindelijke advies of ontwerp rolt uit onze pen, ondersteunt met visualisaties. Elk advies of ontwerp is onderbouwd, elke variabele benoemt ook de impact van keuzes in ontwerp of geadviseerde richting.

5

REALISATIEFASE

Ohpen begeleidt de uiteindelijke uitvoering door één van de samenwerkingspartners.

6

BEHEERFASE

Ohpen maakt beheergegevens inzichtelijk, geeft advies over de wijze waarop de klant met haar assets om kan gaan en richt kostenefficiënt en risico gestuurd in met behulp van GIS.