Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Fietstunnel Midlum, een veilige fietsroute voor de kinderen.

Op dit moment werken wij mee aan het realiseren van een fietstunnel tussen Wijnaldum en Midlum. De eerste fase van het project bestond uit het aanleggen van het betonpad tussen Wijnaldum en Midlum. Tijdens de tweede fase wordt een fietstunnel onder de provinciale Zuidwalweg aangelegd, waarvan de tunnelelementen in maart worden geplaatst. De verwachting is dat de schoolkinderen in mei 2021 gebruik kunnen maken van het fietspad.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact ons

Ohpen Ingenieurs en Innovators is bij alle fases bij het project betrokken. Zo hebben wij meegeschreven aan de aanbesteding in samenwerking met aannemer Koninklijke Oosterhof Holman en hebben wij daarna het ontwerp gemaakt. Daarnaast hebben wij alle taken op het gebied van projectbeheersing opgepakt. Dit project, in opdracht van de gemeente Harlingen betreft een design en construct (UAV-GC) contract. Bij Ohpen zijn wij gespecialiseerd in het beheersen van deze contractvorm.

Dit project heeft een mooi doel waar we graag aan meewerken: namelijk ervoor zorgen dat schoolgaande kinderen uit Wijnaldum weer veilig en snel naar de basisschool kunnen fietsen. Ook ontstaat er een prachtig ommetje voor wandelaars en fietsers. Veiligheid en duurzaamheid staan bij Ohpen Ingenieurs en Innovators voorop. Dit geldt niet alleen binnen onze werkzaamheden, maar we werken ook graag aan het creƫren van veiligheid en duurzaamheid voor mens en natuur.

Heeft u vragen over werken met de UAV-GC contract vorm, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd O(h)pen voor een goed gesprek!