Contact
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN De Hoogte 7 9351 VN Leek +31594280123 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen+31594280123Of stuur een e-mail
Volg ons

Herinrichting Kooi- en Meidoornstraat te Kantens

Project ‘versterking Kooistraat en omgeving’ betreft de volledige sloop en nieuwbouw van een gedeelte van het dorp Kantens in het kader van de aardbevingsbestendigheid. Er worden 68 woningen gesloopt en 65 woningen teruggebouwd op dezelfde plek. Het gaat om woningen aan de Kooistraat, Meidoornstraat, delen van de Pastorieweg en Bredeweg en directe omgeving.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Contact ons

De gemeente Het Hogeland vond het belangrijk om de nieuwe inrichting van de openbare ruimte samen met de bewoners van de wijk te gaan vormgeven. Vanuit het stedenbouwkundig plan, opgesteld door KAW, hebben wij een DO (definitief ontwerp) en UO (uitvoeringsontwerp) gemaakt.

Onderdeel hiervan was het tonen van het ontwerp aan de bewoners, om vervolgens hun opmerkingen, in overleg met de gemeente, te verwerken in het ontwerp. Onderstaande visualisatie/animatie was onderdeel van dit proces. Onze ervaring is dat mensen een erg goed beeld krijgen van het ontwerp door de beelden en animaties. Door het duidelijk nummeren van de verschillende kijkhoeken op zowel de afbeeldingen als de situatietekening konden mensen makkelijk vinden welk beeld bij welke plek hoorde. Aan de hand van te verwerken opmerkingen zijn de visualisaties twee keer gewijzigd.

Ohpen Ingenieurs heeft voor dit project het VO+DO+UO gemaakt, bestek en de tekeningen opgesteld en aanbesteed. Daarnaast is ook het omgevingsmanagement en de coördinatie met nutspartijen door ons uitgevoerd.

Onze ontwerpers creëren de toekomst!

Deze gave visualisatie is, in opdracht van Gemeente Het Hogeland, ontworpen door één van onze talentvolle ontwerpers in het kader van de herinrichting Kooi- en Meidoornstraat.

Wil jij ook jouw technische kennis en creativiteit inzetten om de wereld te verbeteren?

Word onderdeel van ons team:

  • Werk je aan uitdagende en leuke projecten met maatschappelijke impact.
  • Ontwikkel je je creativiteit en vaardigheden in een inspirerende omgeving.
  • Maak je deel uit van een gemotiveerd en collegiaal team waarbinnen je vanaf het ontwerp- tot en met realisatiefase betrokken wordt bij uitdagende projecten.

Geïnteresseerd? Neem dan direct contact op!