Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons

Jeroen Bakker

Kwaliteiten

Jeroen is accuraat en vasthoudend en zorgt ervoor dat alle informatie wordt vastgelegd en de planning op orde is en blijft. Daarnaast denkt hij graag met de bouwteamleden mee en is hij een echte teamspeler. Jeroen kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en vindt het belangrijk om over de grenzen van zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heen te kijken.

Specialismen

  • Contractmanagement
  • Uavgc
  • System engineering
  • Relatics
  • Omgevingsmanagement

 

Neem contact op

Specialismen

Infrastructuur en Mobiliteit

De mobiliteit in Nederland – en de wereld – is al enige tijd sterk aan verandering onderhevig. Ontwikkelingen als verstedelijking, snelle technologische ontwikkelingen, de opkomst van grootschalig openbaar vervoer (mass transit), grensvervaging tussen publiek en privaat vervoer, meer fietsgebruik, meer diversiteit in voertuigen en de opkomst van alternatieve brandstoffen brengen nieuwe uitdagingen voor onze infrastructuur met zich mee.

Lees meer
Gebiedsontwikkeling

In het Nederland van nu voert hergebruik van bestaande gebieden en hierin toegevoegde waarde creëren de boventoon. Toegevoegde waarde in de vorm van leefbaarheid, bereikbaarheid, veiligheid, economie en duurzaamheid. Co-creatie en goed omgevingsmanagement zijn hierbij de sleutelwoorden. Dit vraagt om een OHPEN blik, innovatiekracht en het vermogen om kennis te delen. Precies de kernwaarden van OHPEN.

Lees meer

betrokken projecten