Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons

Jeroen Zuidema

Kwaliteiten

Jeroen is projectengineer en beheerst tijdens projecten de werkvoorbereiding en planning van verschillende type contractvormen. Verder houdt Jeroen zich bezig met optimaliseren van het ontwerp, om deze vervolgens tot een goed eindresultaat in uitvoering te brengen. In de aanbestedingsfase focust Jeroen zich voornamelijk op de uitvoeringsmethode en bijkomende EMVI plannen. Qua karakter denkt Jeroen oplossingsgericht.

Specialismen

  • Contractmanagement
  • UAV-gc
  • Systems Engineering
  • Omgevingsmanagement

 

Neem contact op

Specialismen

Gebiedsontwikkeling

In het Nederland van nu voert hergebruik van bestaande gebieden en hierin toegevoegde waarde creëren de boventoon. Toegevoegde waarde in de vorm van leefbaarheid, bereikbaarheid, veiligheid, economie en duurzaamheid. Co-creatie en goed omgevingsmanagement zijn hierbij de sleutelwoorden. Dit vraagt om een OHPEN blik, innovatiekracht en het vermogen om kennis te delen. Precies de kernwaarden van OHPEN.

Lees meer
Beton- en waterbouw

Waterwerken: een essentieel onderdeel van de Nederlandse infrastructuur. Via Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw kan OHPEN vertrouwen op vergaande specialisatie op het gebied van bruggen, remmingen, dijkversterking, sluizen en beschoeiingen. Dit staat garant voor solide en doordachte oplossingen waarbij OHPEN het ontwerp(proces) en advisering voor haar rekening neemt en samen met Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw de fabricage, onderhoud of restauratie uitvoert.

Lees meer
Infrastructuur en Mobiliteit

De mobiliteit in Nederland – en de wereld – is al enige tijd sterk aan verandering onderhevig. Ontwikkelingen als verstedelijking, snelle technologische ontwikkelingen, de opkomst van grootschalig openbaar vervoer (mass transit), grensvervaging tussen publiek en privaat vervoer, meer fietsgebruik, meer diversiteit in voertuigen en de opkomst van alternatieve brandstoffen brengen nieuwe uitdagingen voor onze infrastructuur met zich mee.

Lees meer

betrokken projecten