Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons

Ronald Silvius

Kwaliteiten

Recht door zee en resultaatgericht. Altijd op zoek naar verbetering.

Specialismen

Ronald is specialist in gebiedsontwikkeling en het begeleiden en managen van geïntegreerde contracten (UAV-gc). Kenmerkend voor deze inschrijvingen is de samenstelling van één tenderteam, welke de inschrijving (verwerving) verzorgt en vervolgens meegaat in de uitvoering (realisatie) en de uiteindelijke oplevering.

Neem contact op

Specialismen

Beton- en waterbouw

Waterwerken: een essentieel onderdeel van de Nederlandse infrastructuur. Via Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw kan OHPEN vertrouwen op vergaande specialisatie op het gebied van bruggen, remmingen, dijkversterking, sluizen en beschoeiingen. Dit staat garant voor solide en doordachte oplossingen waarbij OHPEN het ontwerp(proces) en advisering voor haar rekening neemt en samen met Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw de fabricage, onderhoud of restauratie uitvoert.

Lees meer
Infrastructuur en Mobiliteit

De mobiliteit in Nederland – en de wereld – is al enige tijd sterk aan verandering onderhevig. Ontwikkelingen als verstedelijking, snelle technologische ontwikkelingen, de opkomst van grootschalig openbaar vervoer (mass transit), grensvervaging tussen publiek en privaat vervoer, meer fietsgebruik, meer diversiteit in voertuigen en de opkomst van alternatieve brandstoffen brengen nieuwe uitdagingen voor onze infrastructuur met zich mee.

Lees meer
Milieutechniek

Duurzaamheid, kwaliteit, innovatie en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden binnen de milieutechniek. Het is dan ook geen toeval dat we vanuit Ohpen samen met Oosterhof Holman Milieutechniek en onze opdrachtgevers werken aan projecten op het gebied van biovergisting, duurzame energie en bodemsanering.

Lees meer

betrokken projecten