Maak kennis
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons
Hoofdkantoor OHPEN Lage Traan 4E 9351 VL Leek 0594 - 283 596 Plan route
Direct contact Bel ons voor uw vragen0594 - 283 596Of stuur een e-mail
Volg ons

Wijbrand Attema

Kwaliteiten

Wijbrand is een doorgewinterde projectmanager. Hij is uiterst succesvol is in het borgen van de integraliteit in ontwerp, realisatie, planning en financiën in een project. Bij voorkeur werkt hij in een vernieuwende samenwerkingsvorm waarbij de kennis en ervaring van alle betrokken partijen optimaal wordt benut. Zo startte hij zijn loopbaan met de alliantie Betuwelijn (BR 1 en 2) en werkte hij in een aantal bouwteams voor onder meer de projecten ‘Aanleg riolering buitengebied ‘Rottige Meenthe’.

Specialismen

  • Beton- en waterbouw
  • Dijkversterking
  • Gebiedsontwikkeling
  • Projectmanagement
  • UAV-gc

 

Neem contact op
contact
Wijbrand

Specialismen

Beton- en waterbouw

Waterwerken: een essentieel onderdeel van de Nederlandse infrastructuur. Via Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw kan OHPEN vertrouwen op vergaande specialisatie op het gebied van bruggen, remmingen, dijkversterking, sluizen en beschoeiingen. Dit staat garant voor solide en doordachte oplossingen waarbij OHPEN het ontwerp(proces) en advisering voor haar rekening neemt en samen met Oosterhof Holman Beton- en Waterbouw de fabricage, onderhoud of restauratie uitvoert.

Lees meer
Gebiedsontwikkeling

In het Nederland van nu voert hergebruik van bestaande gebieden en hierin toegevoegde waarde creëren de boventoon. Toegevoegde waarde in de vorm van leefbaarheid, bereikbaarheid, veiligheid, economie en duurzaamheid. Co-creatie en goed omgevingsmanagement zijn hierbij de sleutelwoorden. Dit vraagt om een OHPEN blik, innovatiekracht en het vermogen om kennis te delen. Precies de kernwaarden van OHPEN.

Lees meer

betrokken projecten